top of page

ASPEKTER AV KVINNOKROPPEN


Aspekter av kvinnokroppenfinns det många preferenser och åsikter om. Vissa gillar smala medans andra föredrar kurviga. Sedan så finns det de som gillar riktigt stora. Men då. tror jag att det handlar mycket om erotiskt sex och fetish. Men generellt så tror jag att de flesta män föredrar en kvinna med lite kurvor. Där så ligger jag bra till för jag är kurvig med stora bröst som många uppskattar. Jag har märk att många av mina kunder är lite bröstfixerade och är fascinerade över mina stora bröst. Äkta vara dessutom. Jag blir tänd när man smeker mina bröst så bröstvårtorna styvnar. Men man får inte knipa eller bita för hårt i dem. Att suga och slicka på de är även det väldigt skönt.


ASPEKTER AV KVINNOKROPPEN MIN SYN


Även om mina kunder tycks gilla min kropp så har jag personligen aldrig gjort det. Mina aspekter av kvinnokroppen har jag alltid sett mig som för tjock. Lite självkritisk är man ju men brösten har jag faktiskt gillat. Åldern är också ett faktum för jag var mycket smalare som ung. Men jag tycker att man inte ska vara för spinkig efter 45 typ. Det måste ju finnas något att klämma på också och där kommer brösten väl till pass.


KROPPSBILD OCH UPPFATTNINGARAspekter av kvinnokroppen


Medias inverkan på kvinnors kroppsuppfattning har varit föremål för omfattande studier och oro. Forskning pekar på att sociala medier påverkar gymnasieelevers kroppsuppfattning. Detta leder ofta till ökad oro för vikt och allmänt välbefinnande. Problemet är utbrett och påverkar alla kvinnor. Den ständiga bombarderingen av idealiserade kroppsbilder genom reklam, tv-program och sociala medieplattformar bidrar till orealistiska skönhetsstandarder. Sådana standarder kan leda till en uppsjö av negativa resultat. Som låg självkänsla eller ätstörningar och en ohälsosam besatthet av viktminskning. En förändring. behövs hur kvinnors kroppar representeras i media. Det kan inte vara lätt att vara en ung tonårskvinna idag.


EN FÖRÄNDRING KRÄVS


Initiativ som fokuserar på att fira alla kroppar oavsett deras storlek, form eller färg bidrar till att främja en mer inkluderande och stödjande miljö. Detta kan ge kvinnor möjlighet att känna sig mer självsäkra och bekväma i sin hud. Samt minska förekomsten av kroppsmissnöje och uppmuntra en hälsosammare relation med sina kroppar. Redan nu så kan man ana en förändring i media till exempel. Tv reklamen visar inte bara pinnsmala kvinnor längre och det är ett bra tecken. Sedan så vet man inte hur modellerna ser ut på riktigt med alla retusceringsprogram som finns. Photoshop till exempel som jag personligen gillar skarpt. Men jag har inte den kunskapen att göra om min kropp och tur är väl det.

84 visningar2 kommentarer

Liknande inlägg

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
May 10
Rated 5 out of 5 stars.

Jag gillar dina bröst dom är sköna att smeka och leka med!! Jag gillar faktiskt hela din kropp!

Du har som jag ser det spännande och sexig figur, fina ben ( klär i höga klackar ) en härlig fast och fin rumpa! Verkligen härligt att njuta av hela din kropp

Like
Replying to

Tack😘

Like
bottom of page