top of page

ATT BLI DUMPAD


Att bli dumpad även som sexig  escort.Att bli dumpad i ett förhållande kan vara mycket trist och traumatiskt. Det är en känsla av förlust och sorg som kan vara svår att hantera. Men det är viktigt att komma ihåg att du inte är ensam. Många har gått igenom en liknande situation och har kommit ut starkare på andra sidan. En anledning till varför jag har valt singellivet. Ibland så kan jag sakna en partner men vid närmare eftertanke är det bäst som det ser ut idag. Det är slutet på året nu och sista kunder i år som jag hoppas inte dumpar mig.


Men det aldrig roligt att stå där och vänta förgäves på en träff. Tyvärr hör det ju lite till men ändå. Om du känner dig osäker, nervös eller tveksam är det bättre att du inte kontaktar mig alls.


Här är några tips för att hjälpa dig att komma vidare efter en dumpning:Tillåt dig att känna


Det är naturligt att känna sig ledsen, arg eller förvirrad efter en dumpning. Tillåt dig själv att känna alla dessa känslor och ge dig själv tid att bearbeta dem. Det är viktigt att inte förneka eller undertrycka dina känslor, eftersom det bara kan förlänga läkningsprocessen.


Ta hand om dig själv. Live är inte bara sex

Efter en dumpning är det viktigt att ta hand om dig själv både fysiskt och mentalt. Se till att du får tillräckligt med sömn, äter hälsosamt och motionerar regelbundet. Det kan också vara bra att unna dig själv små belöningar och göra saker som gör dig glad.


ATT BLI DUMPAD HÖR LIVET TILL


Att dela dina känslor och tankar med någon kan vara till stor hjälp. Det kan vara en nära vän, familjemedlem eller till och med en professionell terapeut. Att prata om det som har hänt kan hjälpa dig att bearbeta och få perspektiv på situationen.


Ta det lugnt med att börja dejta igen


Efter en dumpning kan det vara frestande att genast börja dejta igen för att försöka fylla tomrummet. Men det är viktigt att ge dig själv tid att läka och bearbeta det som har hänt innan du ger dig in i ett nytt förhållande. Var snäll mot dig själv och ta det lugnt.


Fokusera på dig själv


Använd den här tiden för att fokusera på dig själv och dina egna mål och drömmar. Gör saker som du älskar och som gör dig lycklig. Det kan vara att utöva en hobby, resa eller lära dig något nytt. Genom att fokusera på dig själv kan du stärka ditt självförtroende och känna dig mer självständig.

Kom ihåg att det tar tid att läka efter en dumpning, och det är okej att ha bra och dåliga dagar. Var snäll mot dig själv och ge dig själv tid att läka. Du kommer att komma igenom det här och hitta kärleken igen.103 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page