G-HX4HJCY1S9
top of page

ATT BLI SLICKAD


Att bli slickad

Att bli slickad är ju så skönt.När tungan utforskar klitoris då njuter jag verkligen. En mjuk tunga som slickar min trånga fitta och orgasm är garanterat. Jag tycker även om att bli slickad i analen men det sträcker sig där. Analsex nej tack för mig. Kalla mig tråkig men sådan är jag. Eftersom jag är så trång så kan det göra ont dessutom. För jag har verkligen en riktigt trång fitta. Älskar att sära på benen och låta tungan göra sitt. Det är så otroligt skönt.


ATT BLI SLICKAD TEKNIKER


Det finns olika tekniker att slicka fitta. Vissa gillar en hårdare tunga men det är inte för mig.Klitoris blir superkänslig och det känns bara spattigt liksom. Min favorit är en mjuk tunga som slickar fint och rytmiskt. Jag kan komma ganska snabbt då för det är ju så skönt. Gärna ett finger i fittan samtidigt. Två kan vara för mycket. Stämmer personkemin också så blir det ett extra plus. Jag gillar även att bli slickad i analen. Det kallas för rimming om jag inte tar fel. En del vill att jag ska utföra rimming som erotisk del på de men det är inte min stil direkt. Jag blir helt enkelt inte kåt över att slicka någons anal.


ORALSEX GE OCH TA


Precis som att få fittan slickad är det också skönt att suga kuk. Det ger mig tillfredsställelse när jag hör hur han stönar av välbehag, Men sperma i munnen vill jag inte ha. Jag kan faktiskt inte minnas att jag har fått det någon gång. Sperma i ansiktet har jag fått några gånget med min pojkvän i privat syfte. Aldrig med någon kund. Jag kan inte se de erotiska att kladda ner någons ansikte. Det måste vara porrfilminspirerat tror jag. När man ser på relativt gamla porrfilmer så förekom det enbart i liten skala.Precis som analsex och två kukar samtidigt. Det verkar nästan obligatoriskt i dagens porrbranch.Jag tittar inte på porr knappast något idag. Det finns för mycket helt enkelt tycker jag. Då föredrar jag att klä mig lite porrigt och vara en riktig porrslyna för det är ju på riktigt.

237 visningar4 kommentarer

Liknande inlägg

4 bình luận

Đã xếp hạng 0/5 sao.
Chưa có xếp hạng

Thêm điểm xếp hạng
Đã xếp hạng 5/5 sao.

Så underbart att läsa , att du njuter av det som jag gilla mest att få slicka en kvinna som verkligen njuter av det ser fram emot att få göra det med dig.

uppskattar dina bloggar.

Thích
Vanessa Passion
Vanessa Passion
08 thg 1
Phản hồi lại

Tack! Så fint du skriver😘

Thích

Algot
Algot
07 thg 1
Đã xếp hạng 5/5 sao.

Så fina blogginlägg,det sista var mycket fint.

Thích
Vanessa Passion
Vanessa Passion
07 thg 1
Phản hồi lại

Tack snälla du

Thích
bottom of page