G-HX4HJCY1S9
top of page

BONDAGE SOM SEXFORM
Bondage som sexform

Bondage som sexform är en typ av sexlek där en dominant partner tar kontroll över den andras kropp och sexuella njutning. BDSM är ett namn för en viss typ av erotiskt rollspel. Bokstäverna i BDSM kan stå för lite olika saker, beroende på vilken typ av BDSM du är intresserad av. Den vanligaste förkortningen är Bondage, Discipline, Sadism och Masochism. Detta namn kan också delas in i ytterligare förkortningar som B&D - Bondage and Discipline, D&S - Dominance & Submission eller S&M - Sadism & Masochism. Bondage är en fetisch som innebär att vara bunden eller bunden för att öka sexuell njutning. Typ erotisk sex och fetish.


BONDAGE SOM SEXFORM INNEBÖRDEN


För de allra flesta människor handlar sexuell bondage om att använda saker som handbojor, rep och tejp för att binda en partner i ett sexuellt syfte. Det kan vara allt från att vara bunden till en säng till att vara fastspänd i en vägg och involverar oftast en dominant person och en undergiven person. Den undergivna är den som är bunden och den dominerande är den som bestämmer när, var och på vilket sätt sexleken ska framföras.Bondage som sexform


 I grund och botten handlar bondage om att lämna din kropp och nöje, eller smärta, i händerna på din sexpartner. Eftersom bondage är ett ganska brett begrepp finns det många sätt för dig som är lite nyfiken att börja integrera det i ditt vardagliga sexliv. Det kan vara något så enkelt som att be din partner att lägga handbojor på dig nästa gång du har sex, eller så kan du börja ännu enklare med ögonbindel och kittlar.


EN OPASSANDE SEXFORM FÖR MIG


Jag personligen gillar inte att slå, tortera människor och lämna synliga spår efter mig. Bara tanken får mig olustig. Jag är ju den mjuka lite undergivna typen dessutom. Men sinnespel kan vara lika grymma och smärtsamma som faktiska smisk. I dessa fall söker klienterna faktiskt efter känslan som kommer ur handlingen.


Jag tror också att i dagens samhälle är människor bara uttråkade av den klassiska sexuella njutningen. Kanske de vill prova nya saker och skaffa nya erfarenheter inom både sexuella och andra områden av livet. Men inte för mig i alla fall. Det vet jag med säkerhet.

45 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page