G-HX4HJCY1S9
top of page

DE 5 BÄSTA KVINNLIGA EROGENA ZONERNA


De 5 bästa kvinnliga erogena zonerna

De 5 bästa kvinnliga erogena zonerna hos en kvinna och det finns många. En erogen zon är ett område av kroppen med ökad känslighet som kan ge en sexuell respons när den stimuleras. Erogena zoner är extra känsliga på grund av koncentrationer av nervändar i dessa områden. Det finns de uppenbara misstänkta, som inkluderar underlivet, brösten och bröstvårtorna. Men den kvinnliga kroppen är mycket mer komplex och erbjuder många andra känsliga fläckar utöver de vanliga.


  • Hennes öron

Mänskliga öron innehåller hundratals sensoriska receptorer inuti, och huden på utsidan är också mycket känslig. På grund av detta är det bäst att vara försiktig när du stimulerar öronen. Spåra lätt utsidan av hennes öra och gå sedan in för att kyssa och knapra örsnibbarna. Hon kanske också tycker om att viska eller blåsa mjukt för att orsaka den där stickande gåshudskänslan.


  • Nacken

De flesta killar fokuserar på halsen när det blir hett, men nacken eller nacken är en annan het zon. Beroende på position kan det vara svårt för dig att nå nacken med dina läppar, men en lätt beröring med fingertoppen kan kännas fantastisk. Du kan stimulera de känsliga nervändarna med lätta smekningar medan du kysser, och dra naglarna längs baksidan av hennes nacke för att få en pirrande rysning.


MERA EROGENA ZONER


  • Magen

Detta är ett område som du kan dra nytta av med hög respons. Nyckeln till denna erogena zon är retande. Det är så nära farozonen att beröring av detta område faktiskt kan främja blodflödet till hennes klitoris och slida. Lätta, retsamma beröringar med tungan och fingertopparna är de bästa sätten att stimulera denna erogena zon.

De 5 bästa kvinnliga erogena zonerna
  • Hennes fingertoppar

Tänk på det: våra fingertoppar är ett av de känsligaste områdena i vår kropp. Även om vi vanligtvis inte tänker på att fingrar är sexiga, är det både erotiskt och intimt att hålla i handen eller sakta kittla fingertopparna under sex. För att sparka upp det ett snäpp kan du ömt suga på var och en av hennes fingrar, en i taget. Att bibehålla ögonkontakt är viktigt här för att fullt ut känna uppmärksamheten som ägnas henne.
SLUTLIGEN DET UPPENBARA


Slutligen, låt oss kort prata om de uppenbara. De mest erogena områdena är de som är mest involverade i samlag. Inklusive bröstvårtorna, klitoris, G-punkten, livmoderhalsen och vaginalöppningen. Utan tvekan: stimulering (med finger, tunga, vibrator) av dessa områden är mycket effektiv för att nå en orgasm. De mest erogena sekundära zonerna förändras från person till person. Så testa och prova så många områden som möjligt för att ta reda på vilka som är de mest känsliga zonerna på din partners kropp. Ha kul med att experimentera! Sex är bäst!

168 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
bottom of page