top of page

DET DÄR MED PENGARDet där med pengar

Det där med pengar är en svår fråga som diskuterats i evighet: vad ska jag ta betalt?

Det finns så många olika faktorer som spelar in. Tjänster, erfarenhet, utseende, kvalitet på annons, bemötande, flexibilitet, träffen i sig till exempel. Det går mycket ut på vilka och hur många kunder man vill ha. Jag har satt ett pris som jag är nöjd med.

När jag började tog jag 1500 per timme. Hade ju ingen aning om vad ett rimligt pris var. Jag. höjde det sedan till 2200 för att gå ner till 2000 jämt per timme. Jag är ingen fotomodell eller purung heller. Men jag är vacker, smart, charmig, social, rolig och fina bröst har jag med. Äkta vara dessutom.

Det handlar inte om att sälja sin kropp utan snarare att utbyta tjänster och tid mot pengar. Så är det med träffen i praktik.


Det där med pengarDET DÄR MED PENGAR OCH BETALNING


Överlämnandet av pengarna kan ibland vara lite obekvämt men man vänjer sig.Bäst är nog innan utförandet av sex. Det är rätt bra att slippa påminna men det behöver jag sällan göra. Jag föredrar att det sker ganska omgående vid träffen. Få det överstökat liksom. Jag tycker att mitt pris är rimligt när man ser vad andra tar. Vill ju liksom inte råna folk med ockerpriser. Samtidigt så, klart att pengar behöver man ju alltid och det är ju en del av "yrket". Även om man är såld på sex.

Det är jobbigt med de som inte vill betala fullpris. Det står ju i annonsen att inget prutande. En annan viktig grej för mig är att aldrig räkna pengarna framför kunden. Det hade verkligen sett dåligt ut så big no no för det. Som esxig escort så måste man vara lite anständig också."De med starkast hjärta är även de med flest ärr."

Okänd


203 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

SÅLD PÅ SEX

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page