G-HX4HJCY1S9
top of page

DRÖMMAR OM SEXDrömmar om sex

Drömmar om sex har vi alla.Om du någonsin har vaknat upp förvirrad. Kanske till och med lite upphetsad över varför dina drömmar var fulla av sexscener med dig som huvudperson, är du inte ensam. Jag har erotiska drömmar då och då som jag tycker är ganska trevliga och till och med upphetsande. Sexdrömmar är en normal del av livet. Faktum är att det är relativt säkert att säga att vi alla har dem någon gång - vissa mer än andra. Det är nog i stort samband med hur mycket och ofta man tänker, läser om sex och/eller faktiskt ägnar sig åt sexuell aktivitet.


DRÖMMAR OM SEX MED KUNDER INNEBÖRDEN

Vi vill alla veta innebörden av våra drömmar, speciellt när de lämnar oss förvirrade och undrar varför ett visst tema spelade ut medan vi sov. Dröminnehåll relaterar ofta tillbaka till vad som händer i ditt vakna liv. Så när dina dagar är fyllda av stress och ångest, kan du få obehagliga drömmar. Men om det går bra och du känner dig nöjd kan dina drömmar få en annan vändning.

Det är viktigt att påpeka att avkodning av meningen bakom sexdrömmar inte är en process som passar alla. Vi lägger alla olika innebörd till varje scenario. Det finns dock några vanliga teman som förekommer i sexdrömmar.


VANLIGA DRÖMMAR OM SEX MED KUNDER

  1. Sex med en främling eller bekant

  2. Återkommande sexdrömmar med ett ex

Beroende på hur ofta du har dessa drömmar och hur länge du har varit separerad från ditt ex, kan de betyda allt från att vänja dig vid en ny partner. Eller till olöst sorg över ett ex.


3. Sexdrömmar som involverar BDSM

4. Oralsex

5.Fotfetish som sexEn escort har sex


SAMMANFATTNING

Dina sexdrömmar behöver inte vara rotade i djupa känslor för att de ska vara ett verktyg som hjälper dig att komma mer i kontakt med dina önskningar och att hantera känslor. Även om dina drömmar är på den lättare sidan, överväg att utnyttja deras betydelse för att hjälpa dig att bli mer medveten om dina känslor och inre önskningar.

För att sammanfatta: kom ihåg att sexdrömmar är en normal del av livet. Generellt sett är dessa drömmar ditt undermedvetna arbete genom de senaste dagarna.

322 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page