G-HX4HJCY1S9
top of page

EN OBEHAGLIG UPPLEVELSE


En obehaglig upplevelse

En obehaglig upplevelse hände mig nu på sistone i några dagar. Jag fick ofrivilligt besök av mitt gamla ex som jag hade ett förhållande med typ 25 år sedan. Kan tyckas typ ja vadå och?

Vi har haft sporadisk kontakt lite då och då främst via datorn och telefon. En mycket underlig och udda människa. Ej boende i min stad och tur är väl det. Som person extrem manipulativ och fascinerande för vissa. När vi var tillsammans så var han ständigt otrogen dessutom. Att knulla offentligt hade han inga problem med.EN OBEHAGLIG UPPLEVELSE OCH RÄDSLA


I alla fall så har han kommit på besök några gånger. Eller snarare bjudit in sig själv för jag har alltid kommit med ursäkter men det ignorerade han. Varje gång med samma obehag dessa långdragna besök. Prata på distans gick väl an men jag ville absolut inte träffa honom.En dag så fick jag nog och slängde ut honom. Jag sa att han inte skulle komma mer för det ville jag inte. Jag kunde se en förändring i hans psykiska beteende som var jobbigt och oroväckande. Han var helt i en annan värld där han svamlade de mest konstiga saker oavbrutet dessutom. Riktigt genuint rubbad. Det gäller att inte vara godtrogen eller dum då.NÅGRA FRUKTANSVÄRDA DAGAR


Att han var i stan blev jag medveten om lördag natt då en dåre började ringa på porttelefonen. Efter en stund så kunde jag konstatera att det med säkerhet var han. Ingen annan normal människa ringer på kl tolv på natten. Detta var en lördag eller söndag kväll. Dagen efter så fick jag mina farhågor bekräftade. Han kom regelbundet och ringde ömsom sparkade på dörren och skrek med en obehaglig ton att jag skulle öppna. Jag kunde se igenom titthålet att nu så var han riktigt psykstörd. Det var riktigt illa och jag tänkte att aldrig i livet att jag öppnar. Jag blev dessutom rädd. 

BESÖKEN ESKALERAR PÅ MÅNDAGEN


Jag började må verkligen dåligt över situationen som bara tycktes bli värre. Så när jag såg att han var ute en bit bort från porten så gick jag ut och konfronterade honom och frågade vad fan han ville. Så illa har jag aldrig sett honom. Skitig och utan skor med detta obehagliga svamlandet utan rim och reson. Han påstod att han hade kläder hos mig som han prompt skulle hämta. Det stämde ju förstås inte men han ville in. Jag tror att det bara var en ursäkt för att komma in och snylta på mig. Då så hade jag aldrig blivit av med psykfallet så jag stod på mig. Det var verkligen en obehaglig upplevelse det här.POLISEN BLIR INKOPPLAD


Till sist så såg jag ingen annan utväg för att bli av med honom än och ringa 112. Han verkade inte bry sig ändå och fortsatte att yra. Jag mådde inte alls bra och ville bara att denna mardröm skulle ta slut. Jag var rädd och utmattad. Sömnbristen hade satt sina spår. Eftersom jag bor själv så hade jag ingen som kunde backa upp mig heller. Som tur vad så tog de med honom och de avlägsnande honom från platsen. Men jag visste att han skulle komma tillbaka.EN OBEHAGLIG UPPLEVELSE ÄR INTE SLUT


Jag fick lite andrum så jag i alla fall kunde få lite välbehövlig sömn. Rädslan och obehaget gjorde att jag inte kunde sova ens. Men mina farhågor besannades för kl 5 på morgonen så var han tillbaka framför min dörr. Så det var bara att ringa polisen igen. Denna gång så var det fyllecell i åtskilliga timmar blev jag underrättad om. Så skönt och tryggt det kändes. Men skräcken att han skulle komma igen höll i sig hela dagen. Många kunder ringde men det var naturligtvis inte tal om att svara. Ångesten var total och allt var ovisst om han skulle komma tillbaka och sparka på min dörr.


LÅNGSAMT ÅTERGÅR ALLT TILL DET TRYGGA


Jag började slappna av mer och mer när allt var på. väg att bli som vanligt igen. Förmodligen så hade han kanske insett att han inte var välkommen och hade åkt hem med tåget. Jag gjorde en anmälan om ofredande och la det bakom mig. Men än idag så kan jag bli olustig när det ringer på porttelefonen. Man blir ju påmind liksom. Men livet går ju vidare som det alltid gör. Jag vet att det inte är sista gången som jag får sådant besök. Men då vet jag i alla fall vad jag ska göra. Nu så vill jag bara glömma och återvända till mina fina kunder.

233 visningar1 kommentar

Liknande inlägg

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jun 08
Rated 5 out of 5 stars.

Vilken gräslig upplevelse för fina dig! Hoppas du slipper uppleva detta mer! Du är värd en trygg miljö!

Like
bottom of page