top of page

ETT MINNESVÄRT KNULLEtt minnesvärt knull


Ett minnesvärt knull kom jag på mig att minnas. Det var en sommar och vi var utomhus och höll på lite smått i början.

Så drog han ner mina små trosor som var helt genomvåt av hennes safter och lät ett finger glida in i min våta eggande fitta. Jag blundade och gnydde av välbehag.

Plötsligt gjorde jag mig fri och ställde mig på knä på den torra marken och drog ner blixtlåset i hans byxor, samtidigt som jag lossade hans livrem. Mina fingrar arbetade målmedvetet och säkert tills han var helt utan kläder. Mina fingrar slöt sig om hans hårda kuk som jag började runka.

Efter ett tag så styrde jag in kuken i min blöta fitta. Den gled så lätt in Han körde in kuken så långt han kunde samtidigt som han pumpade hårt.


ETT MINNESVÄRT KNULL MED HÅRD KUK


Efter ett tag så styrde jag in kuken i min blöta fitta. Den gled så lätt in Han körde in kuken så långt han kunde samtidigt som han pumpade hårt.

Det gick våldsamt för mig och jag drogs med i hans orgasm som var lång och flödande. Det var som om min egen aldrig ville sluta, det bara sprutade och dunkade i min fitta. Jag sprutade ner hennes stora bröst och älskade det.

Jag fortsatte och suga av hans kuk tills det inte fanns någon styvnad kvar.

Jag låg kvar en stund med safterna som fortfarande rann både av sperma och fittsaft. Det var verkligen ett minnesvärt knull. Jag skulle kunna jämföra det med sex på offentlig plats.Ett minnesvärt knull


 
213 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page