top of page

HITTA DEN RÄTTA


Hitta den rätta


Hitta den rätta är nog svårare sagt än gjort Jag har själv fått genomlida 3 korta förhållande kalla det så mycket desktruktiva. Allt från alkoholiserade galningar som förstörde min fina iMac som jag hade då.Det fanns inget motiv. Narcissister och psykopater har jag lärt känna om man nu kan det. Allt från stulna pengar till min cykel. Sedan så var det ju förstås mitt fel. Vederbörande planterade in ett virus i min router så jag fick kassera 3 stycken PC datorer. Därför så håller jag mig till Mac numera. Där kan de inte göra intrång de jävlarna.Varje gång satte naiviteten igång och jag trodde att det skulle ordna sig. Men det gjorde det inte. Jag är väldigt givmild och vill att min partner ska ha det bra och ger saker som han kan vara i behov av.. Men det var ingen som tänkte på och jag fick stå där ledsen och sviken tre gånger i rad. Jag tyckte ju om de men blev bara utnyttjad. Att bli dumpad utan anledning tog mig hårt.


HITTA DEN RÄTTA SOM ETT LOTTERI


Sedan så har jag inte haft något mer förhållande om man bortser från min trogna kundkrets. Jag är så rädd att bli bränd och åtsidosatt igen. Mitt singelliv ger mig en slags trygghet som jag inte kan förklara riktigt. Det finns gott om narcissister och psykopater. Samt arbetsnarkomaner och mytomaner där ute.. Men tanken och önskan dyker upp då och då.

Annat var det förr i tiden. Min mor och far fick 37 år tillsammans tills mor dog i cancer. Visst hade min far mycket att göra inom hotellbranchen men han lyckades alltid göra ett kort samtal till min mor varje dag. För att visa att han tänkte på henne. Det var bättre och mindre stressigt förr i tiden för ett förhållande. Jag tror att folk var lyckligare förr och det var lättare att hitta en livskamrat. Utan dator och internet och fan och hans moster. Många kommer nog att dö ensamma utan att ha upplevt en genuin förälskelse som förhoppningsvis varar i många år. För jobben och karriären kommer först. När jag provade nätdejting och fick kontakt så var det bara sådana som enbart hade tid för arbetet. Jag vill inte komma i andra eller tredje hand.Det har jag redan gjort.


SINGELLIVET OCH JAGMen jag ska inte klaga med livet utan partner. Jag gör vad jag vill och knullar när och med vem jag vill. Ibland är frihetskänslan upplyftande. Samtidigt som åren går och jag helst inte vill dö ensam utan någon vid min sida. Kanske är jag kräsen? Sätter ribban för högt men jag tror faktiskt inte det. Jag får ju lägga ner detta isåfall och det tåls att fundera noga på. Men förr eller senare. Åren går för alla även om det finns de som gillar att knulla en MILF. Men än så länge är jag i alla fall vid god vigör och kåt också. Jag gillar sex och det har blivit bättre nu på lite äldre dagar. Boka mig gärna så får ni testa, Jag är snäll och ärlig samt lojal. Skulle aldrig vilja såra någonPuss och Gott Nytt År. Vi ses nästa!

58 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page