top of page

KNULLA FÖRSTA GÅNGEN


Knulla första gången

Knulla första gången är sånt som man inte glömmer precis. Jag får backa tillbaka bandet tills när jag var 18 i så fall. Jag minns det så väl. Han var 16 och jag var 18 och det var en sommarkväll på stranden. Det var första gången för han också. Vi hade inte varit tillsammans så länge men totalt så skulle det bli 8 år framöver. Jag minns all sand på den stranden och att jag inte kände så mycket. Visst var jag kär i honom men någon direkt kåthet kunde jag inte känna. Det kanske blir så den första gången. Man har ju inget att jämföra med och hade ju ingen aning innebörden av exempelvis sex och ställningar.


KNULLA FÖRSTA GÅNGEN FÖR BÅDA


Men det är ett fint minne som jag bevarar. Två ungdomar som inte visste något om sex. Det gick rätt fort och något förspel kan jag ej minnas. Vi var ju på stranden så det blev ju lite knulla offentligt även om ingen såg. Med tiden så skulle vi skaffa mer erfarenhet och avancera vårat sexliv som alltid var bra. Jag är nöjd som det gick för alla har nog inte den turen som jag hade. Det finns ju de som till exempel blir våldtagna eller de som upplever smärta och iskallhet. Unga tjejer löper nog större risk för det idag än då när jag var 18. Samhället har ju tyvärr förändrats och det ställs nog mer krav på ungdomar speciellt tjejer idag. Med grupptryck och att man ska låtsas vara äldre och mer erfaren.


EN SPECIELL UPPLEVELSE


Men visst var det speciellt när man tänker på det nu i efterhand. Den gången som jag blev av med oskulden. Det borde det vara för alla för det händer ju bara en gång i livet. I vissa länder så måste kvinnan vara oskuld när hon gifter sig. Det tycker jag att det är att överdriva dock. Då är det ju tur att vårat samhälle inte har de sederna och reglerna.


148 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page