top of page

KNULLA I BILENsexig ställning med baken i närbild

Knulla i bilen fick man göra när jag var mycket yngre. Jag bodde i ett annat land på den tiden så det fanns inga andra alternativ. Jag tänker på de dagarna ibland. På sommaren var det olidligt varmt och på vintern kallt. Ibland så får jag förfrågan om att knulla i bilen men den tiden är förbi sedan länge. Jag tycker synd om hororna på gatan som måste göra det. Med hallicken som lurar någonstans i närheten. Undrar hur mycket de får behålla eller snarare hur lite. Jag är tacksam över mina goa stammisar och nya trevliga kunder. Det är så skönt att vara självständig även om livet utan partner ibland kan kännas lite tomt


OBEKVÄMT ATT KNULLA I BILEN


Det är ju inte världens bekvämaste plats heller och man måste hitta en plats där man inte syns. Annars så riskerar man att åka dit för ofredande. Det är ju redan riskabelt för kunder att åka dit. Även för mig så medför det ju en risk. Om det blir offentligt så kanske jag blir vräkt och andra otrevliga följder. Nej jag kommer aldrig att knulla i bilen. Visst så kanske det kan kännas spännande men jag är inte ute efter den kicken.Jag har gjort mitt och vet hur det är. Jag tycker faktiskt att sexlivet är som bäst nu. På den tiden så hade jag dessutom ett stadigt förhållande så det var inte med vem som helst. Man vande sig för det fanns inget annat val. Så skönt att knulla i en säng i stället.
Knulla i bilenDET FINNS BÄTTRE SEX ÄN KNULLA I BILEN


I stället för att knulla i bilen skulle jag kunna tänka mig att göra det exempelvis på stranden en sommardag. Eller i skogen i skymundan. Men då hade jag nog behövt ha ett förhållande med någon. Jag har inte sex utomhus med kunder. Det vågar jag inte riktigt. Jag skulle nog inte kunna slappna av som man måste. Det är knappt att jag gör outcall nu. Brist på bil gör det svårt men om jag hade haft en så hade det nog blivit mer outcall än nu. Det är synd att tacka nej till ett outcall när mina kunder låter och förmodligen är seriösa. Sedan så finns det de som ringer och frågar om jag kan komma till typ Stockholm. Jag kanske ska förtydliga mer att jag inte gör outcall utanför Malmö.

Par som knullar”Sarkasm är de svagas tillflyktsort”

Jean-Paul Sartre96 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

SÅLD PÅ SEX

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Husbil är ju en bekväm bil att ha sex i😘

Like
bottom of page