G-HX4HJCY1S9
top of page

MITT HEMLIGA ARBETE
Mitt hemliga arbeteMitt hemliga arbete är det bara två personer som vet om det. Jag lägger dock ingen energi till att oroa mig över huruvida han kommer vara tyst om mina arbeten för all evighet eller inte för han är pålitlig.


Jag skyltar inte med att jag säljer sex men det betyder inte att jag skäms för att ta betalt för sex eller snacka snusk på telefon, utan för att jag riskerar förföljelse av myndigheter och andra. Som sexarbetare har man en hel juridisk verksamhet emot sig, man har liksom inte mycket att sätta emot om man skulle hamna i trubbel trots att det inte är olagligt att sälja sex i Sverige. Men jag är inte till salu. Träffar inte vem som helst och det bestämmer jag. Jag förstår inte alla dessa klichéer om escorter.
Mitt hemliga arbete


Trots detta så är jag inte paranoid, vilket jag tror är vanligt att man kan bli som sexarbetare. Det där det att hantera två personligheter kan bli lite jobbigt ibland. Jag väljer även att vara positiv och jag har inte hamnat i trubbel med myndigheter eller andra, och hoppas att så förblir. Jag vill hoppas och tror att de flesta i Sverige har en ganska liberal syn på sexförsäljning,det känns som att t har börjat öppna upp sig mer hos människor att det inte bara är tvång och förnedring inom sexbranschen. Det finns en frivllig sida inom prostitutionen,det gäller bara för politiker och andra att sluta vägra lyssna när de frivilliga vill göra sina röster hörda."Så går en budkavle genom nätter och dagar, genom år och århundraden, löpande i sitt anbelägna ärende, frambärande från tid till tid det brådskande budet, det yppersta och det främsta.  

Budkavle går! Rid i natt, i natt!"

Wilhelm Moberg,Rid i natt


162 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page