top of page

NÅGRA TREVLIGA KUNDER


Några trevliga kunder

Några trevliga kunder fick jag äran att träffa nu i dagarna. En person som vet hur man uppför sig. Jag fastnade för den utmärkta presentationen så honom ville jag ju naturligtvis träffa. Det känns lite pirrigt när det är en ny kund. Lite nervöst typ fast på ett positivt sätt. Det här var en mycket behaglig gentleman som jag trivdes med direkt. Ibland så får man den där känslan nästan omgående att det klickar. Jag hoppas även att det var samma för honom och det återstår att se. Jag träffar inte mina stamkunder så ofta för en del har en bit att köra. Sedan så har vi ju alla ett annat liv också inklusive mig.


NÅGRA TREVLIGA KUNDER VAR EFTERLÄNGTAT


Eftersom det har blivit mindre med kunder så var detta en verklig trevlig överraskning.För övrigt har det varit det vanliga. Många nattliga meddelande på KIK. Det har gjort att jag numera har skrivit i annonserna att jag inte tar emot någon efter kl 22. Med några få undantag dock. Jag hoppas att jag gjorde ett bra intryck så han vill komma tillbaka, Det är även hög tid att tänka mer på mitt utseende. Exempel så måste jag klippa håret och färga det. Jag har varit lite lat på sistone och det är inte bra.VIKTIGT MED UTSEENDETNågra trevliga kunder

Utseendet är ju en viktig del och det gäller inte bara kunden. Man vill ju göra ett så bra intryck som möjligt.Jag måste också vara fräsch och lukta gott. Man mår dessutom bättre om man är lite fåfäng. Annars så kör jag med den enklare stilen utan smink och nagellack. Parfym är det inte tal om. Jag vet inte om det är så många som använder parfym längre. Det känns lite gammaldags liksom. Jag är ganska nöjd med hur jag ser ut speciellt mina bröst som fortfarande är stora och fina. Till min glädje är det många som delar den uppfattningen.

319 visningar3 kommentarer

Liknande inlägg

3 則留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
訪客
2023年10月28日

Utseendet behöver du inte bekymra dig över!

Världens finaste bröst, enormt välsvarvade ben och en tilltalande rumpa.

Du är en klok och härlig kvinna!

按讚

訪客
2023年10月28日

Härlig läsning!!

按讚

訪客
2023年9月17日

Härlig sida med kloka ord! Ditt utseende är fortfarande mycket tilltalande, för att inte tala om din enormt fina bröst!

按讚
bottom of page