G-HX4HJCY1S9
top of page

RASTLÖS UTAN KUNDER


rastlös utan kunder

Rastlös utan kunder var en sådan dag idag. Jag längtade efter mina trogna stammisar men telefonen var ganska tyst hela dagen. Dessa vardagar utan sex när man är sugen gör mig rastlös.Fast jag kan ju emellertid inte begära att de ska höra av sig jämt. Alla har vi ett annat liv utanför detta. Men ibland så kan jag bli lite orolig när det har gått lång tid. Då tänker jag om det kanske har hänt något tråkigt.Eller kanske de helt enkelt tröttnat. Eller om jag. inte ses som attraktiv längre.Då kan jag bli lite orolig för jag gillar ju vad jag gör.


RASTLÖS UTAN KUNDER HELA DAGEN


Jag har känt mig rastlös hela dagen för den delen och då hade jag behövt lite erotiskt sällskap. Men det ville sig inte idag. Det fick bli en maratonserie på Netflix istället. Grejen med. escortyrket kalla det så om du vill är ju sådant. Ingen dag är sig lik och man får räkna med dagar som denna. Som tur är så är det inte många dagar som denna. När man vill men inget händer.Jag håller telefonen avstängd ibland men på eget bevåg. För jag helt enkelt inte har lust den dagen. Att fejka är liksom inte min grej.Rastlös utan kunder

IMORGON EN NY DAG


Det är lika bra att gå till sängs tidigt för imorgon är det ju en ny dag med nya tag. Om jag grunnar eller oroar mig för något så brukar jag sova på saken. Saker och ting brukar lösa sig och det ska det väl göra. denna gången också. Snart är det ju också helg igen. Tänk vad tiden går fort. Det gäller att ta hand om den och det gäller även för mina kära stammisar. Men jag hoppas att få träffas snart. Nu ska jag snart knyta mig så vi hörs snart med nya inlägg och telefonsamtal.


Puss och Kram

218 visningar2 kommentarer

Liknande inlägg

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Hej, du kan alltid kolla med mig om jag kan komma hem till dig och bota din rastlöshet🙂☺️

Like
Replying to

Tack!😘

Like
bottom of page