G-HX4HJCY1S9
top of page

SÅLD PÅ SEX

Såld på sexSåld på sex handlar denna blogg delvis om.Det är min chans att få berätta min sida. Det här kommer vara min historia och mitt liv som sexig escort i Malmö.

Jag lever och har levt som prostituerad i ett antal år. Vad som började som en engångsgrej, en nödlösning blev mitt liv.

Jag tror folk har en bild framför sig hur en prostituerad ser ut och är. Jag vet att jag hade det innan jag själv hamnade i det. En sliten kanske till och med härjad tjej, med kort kjol, nätstrumpbyxor, med största sannolikhet är hon också drogberoende. Nått som man ser på "Cops". Det är inte riktigt jag och inte heller dom "kollegor" jag träffat. Om vi gick förbi varandra på stan skulle du inte lägga märke till mig. Jag ser helt vanlig ut. Svenskfödd, svenska föräldrar, Hel och ren och tar inte droger. Jag umgås med vanliga människor som inte är prostituerade, jag har en högskoleexamen, och jag klär mig inte utmanande. Inte heller står jag på gatan och säljer mig för sex. Men folk har vissa uppfattningar om sexarbetare och det finns många myter om sex.


SÅLD PÅ SEX I DET DOLDA

Såld på sexDen här bloggen är för mig ett sätt att dels få skriva av mig. Men även att få en chans att få visa att allt inte är som man tror. Att få visa hur den här världen på riktigt ser ut. Att även i Sverige sker det ofantligt mycket under ytan. Att det finns folk helt utan skyddsnät, folk som totalt fallit utanför samhället.. det här är inte bara min historia, utan även deras. Dom som aldrig hörs eller syns, dom som redan är så långt ned att ingen längre ser dom. Och det är framförallt för alla som aldrig lyckades ta sig upp igen."De med starkast hjärta är även de med flest ärr."

Okänd

306 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page