top of page

SILIKON ELLER ÄKTA EROTISKA BRÖST


Silikon eller äkta erotiska bröst

Silikon eller äkta erotiska bröst. Denna debatt har alltid varit ett stort intresse ända sedan silikontuttar började dyka upp. Vissa kvinnor tror att de kommer att vara sexigare och mer åtråvärda med dem, vissa skulle inte ens överväga att ha dem. De är rädda för att bli illa behandlade eller feltolkade. bröst i underkläder. Jag kan förstå om en kvinna har små hängiga bröst.

Det tär på självförtroendet och kan kanske upplevas som avtändande i sängen. Det kan jag hålla med om. Den manliga publikens åsikt får mig dock att undra mer. Idag är det som tur är inte inne med silikonbröst. Jag har ju aldrig haft den tanken. Mina stora fina bröst är äkta. Men jag får känslan att allt fler väljer att ta ut silikonet och låta de vara naturliga.


SILIKON ELLER ÄKTA EROTISKA BRÖST ATT KNULLA


Den manliga publikens åsikt får mig dock att undra mer. Idag är det som tur är inte inne med silikonbröst. Jag har ju aldrig haft den tanken. Mina stora fina bröst är äkta. Men jag får känslan att allt fler väljer att ta ut silikonet och låta de vara naturliga. Varje man som någonsin har varit så nära en kvinna vet att små bröst känns som bröst, och falska bröst känns som volleybollar. Stora onaturliga tuttar som påminner om vattenmeloner. Jag förstår inte poängen med att se ut som en explotionsdocka. Dessutom skapar sådant beroende. Många kan inte sluta att modifiera sig sedan.Silikon eller äkta erotiska bröst

Jag tycker inte att de ser ut eller känns rätt liksom. För att inte tala om riskfaktorerna för att få infektion eller utveckla någon form av hälsoproblem. Ändå, enligt källor på wikipedia.com finns det inga betydande eller bevisade bevis för att de moderna implantaten skulle vara skadliga för hälsan eller graviditeten. Så i slutändan är det verkligen en smaksak. Det är verkligen svårt att kategoriskt säga att vädermän gillar mer naturliga eller konstgjorda bröst. Enligt min egen erfarenhet föredrar majoriteten att ha den äkta varan, även om den inte är perfekt.Sexlivet är som bäst när det är naturligt tycker jag.

58 visningar2 kommentarer

Liknande inlägg

2 comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Invitado
13 may
Obtuvo 5 de 5 estrellas.

Äkta vara är alltid bäst oavsett utseende eller form.

Me gusta

Invitado
06 may
Obtuvo 5 de 5 estrellas.

Du har helt rätt majoriteten föredrar äkta bröst! Framförallt har äkta bröst mycket härligare bröstvårtor. Det bästa exemplet är dina bröst, de är helt fantastiska. De är stora och mycket välformade. Hela din kropp är mycket välformad och fin!!

Me gusta
bottom of page