G-HX4HJCY1S9
top of page

SJUKDOMAR OCH RENLIGHET

Sjukdomar och renlighetSjukdomar och renlighet. Det känns helt fantastiskt!

Jag har varit verksam inom denna branschen i ett antal år och ändå lyckats hålla mig frisk. Det finns ju en hel del förutfattade meningar om hur smutsiga prostituerade är, men jag vill ta tillfället i akt och förmedla att så inte alls är fallet. Inte haft en enda infektion eller så. Jag tänker på alla horor på gatan. De löper ju större risk för könssjukdomar

Kanske är detta något som hänger kvar sedan medeltiden då folk i allmänhet bara badade två gånger om året, men det kan ju också vara så att medias framställning av oss får gemene man att tro en massa strunt.

En annan viktig sak är så klart kondomer, kondomer i massor. Dessvärre är det inte populärt när det blir dags. Visst är det skönare att knulla vid utförandet av sex utan men den risken vill man ju inte ta. Bättre att de kommer på mina fina bröst istället

Sjukdomar och renlighet


Jag kan förstå de män som inte vill ha kondom. Känslan försvinner ju delvis. Men samtidigt så kan man tycka att även de borde tänka på säkerheten. Det är så lätt att åka på nån sjukdom som exempelvis klamydia. Jag gillar inte heller kondom och många föredrar att spruta på mina bröst när det är dags.

Sjukdomar och renlighet


Däremot suger jag utan kondom. Jag tycker det är mycket skönare och erotiskt så. Det hade inte känts naturligt att suga en kondom. Så min träff innefattar oralsex utan kondom vilket är väldigt uppskattat. En del propsar på och tjatar att de inte vill. Läs tjänster och priser först säger jag bara.


Sjukdomar och renlighet


220 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page