G-HX4HJCY1S9
top of page

SPERMA MUN OCH ANSIKTE

Sperma mun och ansikte
Sperma mun och ansikte avstår jag ifrån. Många gillar det men tycker inte om själva ideén som säkert är inspirerat från någon porrfilm. Sen konsistensen...Den är inte rolig. De borde känna själva efter först innan önskemålet. Har testat en gång för många år sedan med min dåvarande fästman. Jag minns att jag spottade ut det men för övrigt så kändes det ingenting. Var ju både trygg och nyfiken den gången. Men med sex med kunder så avstår jag definitivt. Spruta gärna på mina fina bröst hellre. Den glada horan blir inte så glad om jag får en sats i munnen.


SPERMA MUN OCH ANSIKTE INTE FÖR MIG


Sperma mun och ansikteJag tror att det där med att ta satsen i munnen återspeglar mycket porrfilm. Eller så kanske det finns de som verkligen gillar det efter sex. Jag gillar när man sprutar över mina fina bröst. Det blir något erotiskt över det hela då. Utförandet vid sex ska vara njutbart från båda parter. Däremot så har jag inget emot när mannen är lite dominant eftersom jag tenderar att vara undergiven. Men jag vill inte att han sprutar mig i munnen eller ansiktet. Det är inte skönt alltså. Jag tror att det är någon slags trend från porrfilmsbranchen. Där är det ju nästan obligatoriskt.


SPRUTA PÅ MINA STORA BRÖSTSperma mun och ansikte

Spruta på mina stora bröst hellre. Det har jag inget emot och många gillar det också. Men som sperma i ansiktet är absolut inte min grej. Jag finner det inte minsta erotiskt och man behöver inte vara nerkladdad med sperma för att vara en sexig escort. Tror att det är porrfilmsinspirerat till stor del. För tjugo år sedan så fanns det inte något sånt. Men med porrindustrin så har det vuxit fram mer och mer. Jag gillar när han kommer på mina stora bröst och det verkar vara en populär grej dessutom.. Fattar inte poängen liksom att spruta ner någon i ansiktet. Tycker inte det är det minsta erotiskt.LITE KURIOSA OM SPERMA


  • Spioner skrev med osynlig sperma


Under första världskriget behövde den brittiska underrättelsetjänsten ett osynligt bläck för hemliga meddelanden. Det visade sig överraskande nog man kunde använda sperma, som till skillnad mot andra former av osynligt bläck inte reagerade med jod.


  • Spermien håller huden ung


Smörj in lite sperma i ansiktet och få slät hud. Antioxidanten spermin utvanns ursprungligen ur människosäd och används i dag i hudkrämer. Spermin ökar förmodligen hudcellernas livslängd och minskar samtidigt åldersrelaterat slitage och nedsatt rörlighet. Enligt amerikanska skönhetssalonger ökar spermin hudens kollagenproduktion med 600 procent. Samt återställer hudens fuktbalans och efter åtta dagar har undermedlet återskapat 40 procent av hudcellerna. Inget för mig dock. Jag kan bli kåt när jag ser någon porrfilm eller så men inget som jag har funderat på att utföra.


239 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page