top of page

SUGET EFTER MORGONKNULL


Suget efter morgonknull

Suget efter morgonknull är det många män som har. Redo att sätta på med världens brakstånd. Men ärligt talat så är jag inte så mycket för det. Då är inte sexlivet som bäst precis för är ganska vresig på morgonen.När jag vaknar så behöver jag i regel en halvtimma för mig själv. Utan någon som ställer massa frågor och förslag. För längesedan när jag var i förhållande så blev detta ett litet problem. Så jag undrar varför många män är så väldigt kåta när de vaknar? Beror det på ståndet kanske eller vad vet jag.


SUGET EFTER MORGONKNULL FINNS EJ


När jag hade förhållande så fick jag bara ställa upp helt enkelt. Allt för att undvika tjat speciellt på morgonkvisten. Det är en av fördelarna med livet utan partner. Det är skönt att få vara ifred och tyst den närmsta halvtimmen. Så har det alltid varit även när jag var yngre och barn. Jag tror att det är ett släktdrag för ingen är särskilt munter på morgonen. Jag är ju inte kåt varje dag heller men på morgonen är det varje dag. På samma sätt så gillar jag inte att sova tätt ihopslingrade. Det kan tyckas romantiskt men jag gör det inte av elaka skäl. Jag behöver lite utrymme bara. Fast däremot så kan det vara mysigt att ha vetenskapen att det ligger nån brevid. 

NÄR KEMIN STÄMMER


Det är ju så skönt att bara ligga och mysa och känna hud mot hud. Speciellt när personkemin stämmer. Då känns det som något lite extra. Ett fåtal kunder sedan länge så upplever jag den känslan. Kanske för man har lärt känna varandra så väl men det är mysigt över lag annars. Jag har väldigt svårt att förstå de som har asexuell som läggning och inte känna något alls i princip. Som tur är så tillhör jag ju inte den kategorien. Ett härligt knull behöver man ibland. Eller bara slick och sug som också är skönt.

125 visningar1 kommentar

Liknande inlägg

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Apr 29
Rated 5 out of 5 stars.

Du beskriver känslor så fint! Så kan bara en fulländad kvinna skriva! När jag träffar dig är du alltid kåt och mycket eggande!!

Like
bottom of page