top of page

SVARTSJUKA OCH EROTIK
svartsjuka och erotik


Svartsjuka och erotik är ett vardagsproblem. Tyvärr påverkas många romantiska relationer negativt av denna grundläggande mänskliga känsla. Det kan leda till våld i hemmet, brott mot lagen och så småningom till skilsmässa. Men inte bara kärleksrelationer påverkas. Även vänskap och andra typer av mellanmänskliga relationer kan skadas av svartsjuka.

Det finns inget mer irriterande än en partner som ständigt spionerar på den andre använder varje tillfälle för att hitta bevis mot maken. Hemlighetskontroll av e-post, konton i sociala medier och olåsta mobiltelefoner är några typiska metoder att tillämpa. Som escort så kan man inte vara svartsjuk. Jag är väldigt neutral när det kommer till ämnet. Jag vill ju att en date ska vara så bra som möjligt utan onödigt gnäll. Men det gäller ju att hantera känslor som berör ämnet.


SVARTSJUKA OCH EROTIK OCH MYTER


Svartsjuka kan vara ett stort problem i en relation. Jag anser att svartsjuka är ett ledande problem för par och ett bra motiv till att sluta med romansen.

I det här blogginlägget hoppas jag skingra myten om att svartsjuka är ett tecken på kärlek.


  • Dåligt självförtroende

  • Neuroticism som är en allmän tendens att vara lynnig, orolig och känslomässigt instabil.

  • Känslor av osäkerhet och ägande

  • Beroende av partnern

  • Känslor av otillräcklighet i relationen: Rädsla i allmänhet att man inte är tillräckligt bra för sin partner

Alla dessa faktorer som relaterar till svartsjuka handlar om de svartsjuka människornas osäkerhet, inte om kärleken de har till sin partner.

117 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page