G-HX4HJCY1S9
top of page

VARDAGAR UTAN SEX
Vardagar utan sexVardagar utan sex är ganska trista. Ingen att vara nära erotiskt eller ej. Ibland så blir det så. Att telefonen är skrämmande tyst. Helgdagar är nog värst. Då är ju alla upptagna med sitt. Men vissa veckor så kan det ringa jämt. Många oseriösa småkillar på fyllan kanske. Det är ju värst på helger. Två veckor sedan så ringde det jämt. Jag fick ett par kära stammisar som jag inte har sett på åratal, Det var verkligen en skön stund. Det ringde hela dagen i förra veckan. Som kompensation så var det desto tystare på förra veckan. En hel del idioter som inte ville någonting egentligen. Jag har varken tid eller lust med sådana.

Men förra veckan så lyste alla med sin frånvaro.


VARDAGAR UTAN SEX BLIR RASTLÖS


Jag blir rastlös när det inte händer något. Livet utan partner blir ju så ibland. Skulle vilja ha lite erotisk närhet eller sex. Någon som suger och slickar på mina bröst för att sedan gå ner. Men man kan ju inte få allt i livet och det blir så ibland. Med tysta dagar där inget speciellt händer.Det blir lite trist när telefonen inte ringer. Jag har noterat att antingen ringer det inte alls. Eller så ringer det jämt. Speciellt när man inte är på humör eller kan.
Vardagar utan sex

183 visningar3 kommentarer

Liknande inlägg

3 comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Convidado:
27 de nov. de 2023

Vardagar utan sex!

Så bra du beskriver det! Som vanligt skriver du kloka saker! Jag vill gärna suga och slicka på dina sexiga bröst för att sedan fortsätta ner till din inbjudande fitta och slicka dig till orgasm!

Curtir
Vanessa Passion
Vanessa Passion
07 de jan.
Respondendo a

Håller med!

Curtir
bottom of page