G-HX4HJCY1S9
top of page

JAG ÄR INTE TILL SALU





Jag är inte till salu

Jag är inte till salu och stör mig alltid lika mycket varje gång jag hör eller läser: Hororna säljer ju sina kroppar.

Jag säljer en sexuell tjänst. Jag använder min kropp under tiden jag är i tjänst. När arbetspasset är över så går jag därifrån och givetvis så följer min kropp med. Jag lämnar varken kvar fittan eller någon annan kroppsdel hos kunden eller låter kunden ta med min kropp eller delar av min kropp. Vissa anser att det är att märka på ord när man snackar om att man inte säljer sin kropp men jag sysslar varken med organdonation eller handel av kropp, då är vi inne på ett helt annat spår och därför tycker iallafall jag att det är viktigt att man använder orden rätt.






Jag är inte till salu

En del kallar mig hora, vissa prostituerad, andra sexsäljare. Några vill ha det till att jag ljuger, att jag är traumatiserad eller att jag måste vara sjuk på något sätt. Det är inte normalt att vilja ha många älskare, okända, i alla fall i början. Jag står för det jag gör, min omgivning vet om min hobby och jag trivs med mina betalande älskare och anser mig själv fullständigt normal. Jag kan styra mitt liv och mitt sexliv själv. Träffas och knulla eller sex per telefon. Jag bestämmer. Säkert tänker nu en del att jag glamouriserar prostitutionen. Men man kan ju inte alltid vara den glada horan. Att jag är den där promillen som inte ska räknas med i det stora. Nu vet varken jag eller någon annan hur stor promillen, eller mer troligt procenten är som säljer sex helt frivilligt, utifrån eget val och därtill trivs med det. Jag vet att jag långt ifrån är den enda och den vetskapen kan alla som vill, skaffa sig. Kanske är det lika många procent som gör det här frivilligt och trivs, som vad det är procent som är tvingade av annan





Jag är inte till salu








310 visningar4 kommentarer

Liknande inlägg

SÅLD PÅ SEX

4 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Dec 02, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Jag är inte till salu! Så bra uttryckt av dig Vanessa och du är absolut ingen hora! Nej du är en kvinna som ger sex och kroppslig närhet på ett enormt skönt sätt! Det du gör är att ge mänsklig värme med inslag av erotiska handlingar.

Vanessa du är så skön att var med på alla sätt. Du ger av din fina och sexiga så mycket man vill ha.

En stund med dig är inte alls som att vara med en hora! Man mår bra av dig och din härliga kropp.

Dina bröst, snygga ben och inbjudande fitta är helt perfekta! Tack för ditt fina sexarbete och din värme!!

Like
Vanessa Passion
Vanessa Passion
Dec 05, 2023
Replying to

😘

Like

Guest
Nov 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Bra story!

Fint du beskriver dig och vad du gör! Du är ingen hora eller prostituerad! Du är en kvinna som ger män vad de vill ha! Sex i olika former! Du är en ljusglimt i tillvaron med din härliga kropp och din sköna röst! Din är inte bara sexig utan supersexig! Dina välformade, fasta och härliga bröst är en fröjd att få smaka och klämma på! Din inbjudande fitta smakar och doftar underbart likadant med ditt sköna anus som är härligt att få slicka! När det går för dig känns underbart att va i din närhet!

Tack för enorma sexighet. Din kropp är helt fullkomlig i mina ögon! Jag vill ha mer av din fitta, dina bröst, dina sexiga…


Like
Vanessa Passion
Vanessa Passion
Nov 26, 2023
Replying to

Tack💔

Like
bottom of page