G-HX4HJCY1S9
top of page

AVTÄNDANDE I SÄNGEN


Avtändande i sängen

Avtändande i sängen heter detta inlägg. Jag kom på idén att skriva det efter ett ganska surt tjejsamtal med min bästis. Hon hade precis sitt första möte med sin nya dejt och några fel kunde inte gå obemärkt förbi. Kom då på en idé och efter att ha gjort lite sökning hittade jag denna artikel som sammanfattar de vanligaste tabbarna. Så låt oss se vad du aldrig bör göra i sängen, om du vill göra din tjej glad.


  • Knipa och bita bröstvårtor

  • Ge henne den tysta behandlingen


En sexuell stum är som att försöka dansa utan musik. Även om smutsigt prat inte är din grej, duger ett stön eller två. Vi vill veta att vi behagar dig, och även att du fortfarande andas. I genomsnitt är kvinnor mycket mer verbalt lyhörda än män. Vissa hade nog behövt varför olika skäl att boka en sexig escort.  • Att vägra använda kondom

Om en kvinna insisterar på att du ska använda kondom är det mest dummaste du kan göra att försöka prata bort henne från det. Det spelar ingen roll om du "nyss har testats" eller om hon går på p-piller. Kvinnor står inför mycket högre insatser i sovrummet. Det är ett medicinskt faktum att vi är mer fysiologiskt mottagliga för könssjukdomar än män, för att inte tala om risken för graviditet. Visst, sex känns bättre utan kondom, men livet känns bättre utan herpes. En annan sak som jag tycker är avtändande är sperma i mun och ansikte. Inte min grej alls.


MER AVTÄNDANDE I SÄNGENAvtändande i sängen


  • Påstår att du är en sexgud

  • Hoppa över förspelet

  • Förhör oss medan vi är på gång"'Är det här okej?' 'Är det okej?' 'Vad sägs om det här?' Jag förstår att de vill ha mitt samtycke, ifall de vill prova något annat. Men att ständigt be mig om opinioner är så oattraktivt för mig. Lite dialog är ok men inget förhör eller så under en skön stund.Med lite dialog och fantasi kan man upptäcka olika erotiska njutningar.

40 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page