top of page

OLIKA EROTISKA NJUTNINGAROlika erotiska njutningar

Olika erotiska njutningar beroende på humör. Fast egentligen så är jag en mjukis som gillar fysisk kontakt med slick och sug. Det är så skönt att komma när man slickar mig med det är ju individuellt det där med orgasm och utlösningar. Ibland så kan jag vilja ha den förmågan att komma flera gånger men det går inte. Jag har minsann prövat men det känns bara som det låser sig på något vis. Att bli slickad är en njutning som jag verkligen tycker om. Fast det finns teknik även där. Slicket får inte vara för hårt och snabbt. Sedan är det bra om man slutar efter orgasmen för då pulserar det i hela mig.


OLIKA EROTISKA NJUTNINGAR SLICKAD


Jag hade en kund härom dagen som slickade mig verkligen skönt. Han var skön hela han förresten med perfekt kemi. Första gången som man träffas så kan det ju vara lite svårt med själva sexet. Man har ju inte träffats förr men det bekommer mig inte. Det får ta den tid som det tar tycker jag. Hans sköna tunga slickade mig precis som jag gillar men lät mig inte komma direkt. Han retades lite med att sluta slicka lite då och då. Det gjorde mig så kåt och jag ville bara ha mer. Det blev även mycket tungkyssar och suga kuk mellan varven.


SÅ SKÖNT DET BLEV


Till sist så kunde jag inte hålla mig och fick en intensiv pulserande orgasm. Han blev jättenöjd över det för det var själva syftet för honom. Vi hade även en bra dialog utan att gå in på privata delar. Det är mycket viktigt för mig att inte vara för närgången och nyfiken i dialogen. Jag respekterar till fullo att mina kunder har ett annat liv också. Så det som sker bakom mina dörrar stannar där. Jag anser mig en bra lyssnare och det är alltid trevligt på olika personligheter. Det skulle kännas märkligt om det inte fanns någon dialog alls. I alla fall så hoppas jag att denne trevlige herre vill komma tillbaka när tillfället ges.

95 visningar2 kommentarer

Liknande inlägg

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
May 08
Rated 5 out of 5 stars.

Så härligt du beskriver att du uppskattar att bli slickad till orgasm!

Dina orgasmer är bara så intensiva och härliga, du stönar så skönt!

Jag upplevt flera av dina härliga orgasmer och hoppas på flera i framtiden!

Vanessa du är bästa!!

Like
Replying to

Ja det är verkligen skönt att få orgasm

Like
bottom of page