top of page

ETT MINNESVÄRT KNULL


Ett minnesvärt knull

Ett minnesvärt knull kom jag på mig att minnas. Det var en sommar och vi var utomhus och höll på lite smått i början.

Så drog han ner mina små trosor som var helt genomvåt av mina safter och lät ett finger glida in i min våta eggande fitta. Jag blundade och gnydde av välbehag. Han började smeka min fitta och pullade mig till jag nästan kom. Jag kände hans fingrar både i fittan och i mitt lilla anus. Plötsligt slutade han och gick ner för att slicka min kåta fitta. Han slickade min klitoris samtidigt som han hade ett finger i analen. Jag nästan skrek av välbehag att bli slickad som han gjorde.


ETT MINNESVÄRT KNULL OCH KUK


Plötsligt gjorde jag mig fri och ställde mig på knä på den torra marken och drog ner blixtlåset i hans byxor, samtidigt som jag lossade hans livrem. Mina fingrar arbetade målmedvetet och säkert tills han var helt utan kläder. Mina fingrar slöt sig om hans hårda kuk som jag började runka. Sedan så kunde jag inte vänta så började suga honom djupt och girigt. Han stönade av kåthet. Jag lät honom munknulla mig rytmiskt och metodiskt. Han hade ett fast tag om min nacke medans han juckade och stönade.
Ett minnesvärt knullBLIR DUKTIGT KNULLAD


Efter ett tag så la han mig på rygg och styrde in kuken i min blöta fitta. Den gled så lätt in. Hans stora hårda kuk var djupt inne i mig samtidigt som han pumpade hårt och rytmiskt. Han hade många sätt att knulla mig på och det var så skönt. Till sist så tog han mig bakifrån. Jag hade benen brett isär och svankade för jag ville känna allt.Till sist så kunde jag inte hålla orgasmen.


Det gick våldsamt för mig och jag drogs med i hans orgasm som var lång och flödande när han sprutade på mina bröst i en kaskad av sperma. Det var som om min egen aldrig ville sluta, det bara sprutade och dunkade i min fitta.


Jag låg kvar en stund med safterna som fortfarande rann både av sperma och fittsaft. Det var verkligen ett minnesvärt knull som jag nog aldrig glömmer. Jag har inte sett honom sedan den gången.Men han och hans kuk finns för alltid kvar i minnet.

68 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
bottom of page