top of page

HOROR PÅ GATAN
Horor på gatan


Horor på gatan och funderingar. Det är sen eftermiddag och jag och min kompis har precis kommit hem från en fikastund. Kul att umgås med andra än kunder ibland

Framåt kvällen så valde vi att promenera hem och snabbaste vägen blev den ökända horgatan. Det som väntade där var hemskt… Jag lider med de prostituerade som står i kylan i väntan på kunder… Ja det gör ont i mitt hjärta… Hallicken som lurar någonstans i närheten.. Jag fattar inte de människor som väljer att plocka upp den och utnyttja och förstöra dessa stackars människor.. Tänker på det där med könssjukdomar och renlighet också. Kan ingen hjälpa dessa stackars tjejer..? När ska det få ett stopp undrar man. Är det inte bättre att införa bordeller som i andra länder. Mindre sunkigt och säkrare. Men nej..Det ska vara såhär.


 

HOROR PÅ GATAN I DET DOLDA


Jag föredrar att ta emot hemma. Det är ju en risk det också men med de få som jag träffar så sitter jag ganska säkert. Så vi kan unna oss en skön stund i lugn och ro med lite härlig erotik och kanske sex också. Jag tycker om att suga och att bli slickad. Det är så skönt att känna när orgasmen närmar sig. Men det blir bara en dessvärre. Fast det är ju så skönt ändå. Det kan inte vara kul att ha sex i en bil till exempel. Ingen sexig escort skulle gå med på det heller kan jag tillägga.


banner att jag inte är som horor på gatan
202 visningar2 kommentarer

Liknande inlägg

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page