top of page

HUR LÄNGE TAR ETT KNULL


Hur länge tar ett knull

Hur länge tar ett knull kan vara en intressant observation. Hur länge varar ett knull egentligen?Vissa kommer snabbt men andra kan hålla på en evighet. Personligen så gillar jag inte för länge. Att hålla på en timme eller mer blir jobbigt och påfrestande. Sedan så finns det ju olika sätt att knulla med massa olika ställningar för den som tycker om sådant. Men jag är mera den klassiska typen som gillar att bli slickad innan själva sexet om det blir något. Det blir dessutom extremt jobbigt att hålla på länge och är det sommar sedan. Tänk på hettan med svetten som bara rinner.


HUR LÄNGE TAR ETT KNULL MED NJUTNING?


Kanske det är så att de som gillar timslånga knull vill framhäva sig på något sätt. Vad vet jag för alla är vi ju olika. Det finns dock inte många som kan köra ett maraton. De flesta håller sig till genomsnittet vilket passar mig utmärkt. Sedan så finns det de som skryter om hur stor kuk de har. Ibland får man även en bild på exemplaret. Sådana dickpics säger mig ingenting. Jag blir inte det minsta imponerad. Ok att du är kåt men det behövs ingen bild på det. Jag kan dessutom tillägga att för min trånga lilla fitta så vill jag inte ha en monsterkuk. Risken finns att det bara skulle göra ont så vidare han kan sin sak.


IBLAND BEHÖVS INGET SEX


Själva knullet är ibland inte nödvändigt tycker jag. Jag älskar fysisk kontakt med smek och kel och förspel också förstås. Oralsex och närhet kan vara minst lika skönt men allt beror ju på kemin och humöret. Ibland så kanske man inte är knullsugen helt enkelt och vice versa.Man är ju bara människa trots allt.

194 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page