top of page

SEX PER TELEFONSex per telefon

Sex per telefon kan verka pinsamt eller skrämmande men det behöver inte vara det. Innan vi börjar, tänk på din inställning. En författare och före detta telefonsexoperatör, föreslår att du klär ut dig för din telefonsexsession. Det kan hjälpa dig att komma i humör för det sexiga samtalet som ligger framför dig. Då känner man sig nästan erotisk.


Personligen så har jag telesex väldigt sällan. Jag tror att många skulle vilja testa men inte riktigt vågar. Det är viktigt att vara avslappnad. Fast det klart att det blir nervöst att testa något nytt.

Jag brukar komma överens med eventuellt telesex via sms. Det blir lättare så och föredrar att han ringer mig.


Du kan styra samtalet mot telefonsex genom att först fråga om deras omgivning typ var är du just nu?. På så sätt kan du också bekräfta att det är en bra tid för dem att prata. Sedan kan du anpassa samtalet genom att ställa frågor om hur de ser ut och känns exempel vad har du på dig? eller ligger du i sängen just nu? "Jag önskar att jag var där med dig," exempelvis. Så mycket telefonsex är att beskriva saker, så att börja helt enkelt är ett bra sätt att börja.


SEX PER TELEFON VAD SÄGA?
Sex per telefon

Beskriv vad som händer. Telefonsex handlar om beskrivningar. Prata om vad du har på dig, hur du ser ut, hur du luktar och exakt hur du rör vid dig själv. Beskriv ett minne. Om det inte känns som tillräckligt med material att beskriva hur du känner dig nu, håll dig till dina minnen. Om du är bekväm, prata om en tid då du hade sex med din partner och beskriv i detalj vad du gjorde som om de var i rummet och tittade på. Du kan beskriva saker som tänder dig men som du kanske inte skulle vilja göra i verkligheten. Några idéer: offentlig sex, som i en park eller ett bibliotek. Eller sex i en bil, ett flygplan eller ett snyggt restaurangbadrum. Drömmar om sex kan man ta med i telefonsexet.


ANDRA SAKER ATT TÄNKA PÅ SEX PER TELEFON

Din röst.

Om det känns naturligt för dig, sänk nivån på din röst och prata långsammare. Ljudet av andning – inte nödvändigtvis tungt, men märkbart – kan vara väldigt erotiskt och göra det klart för din partner att du är tänd.

Ditt språk.

Det är inget fel med smutsigt prat, speciellt under telefonsex

Använda leksaker.

Använd en leksak på dig själv medan du pratar. Överväg till och med att placera den nära telefonen, så att din partner kan höra exakt vad du använder.


203 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page