top of page

SEXLEKAR I SÄNGEN
Sexlekar i sängen


Sexlekar i sängen kan vara ett alternativ när vardagens rutin saknar färger. Om du är uttråkad eller letar efter nya känslor i ditt sexliv så finns det alltid ett sätt att piffa upp saker och ting. Här kommer lite idéer. Om du känner oro eller din partner inte vill så kan kanske en sexig escort bli din guide. Personligen så har jag brist på fantasi när det gäller sexlekar. Jag har faktiskt bara haft ett fåtal och det var ett tag sedan. För övrigt så hade det nog känts konstigt med typ rollspel. Eftersom jag inte är van så hade jag nog blivit en usel skådis.


OLIKA SEXLEKAR I SÄNGEN


I alla fall så kommer här några som jag kom på och som kanske kan vara till intresse. Det kan ju kanske till och med kan bidra till att få tillbaka sexlusten.


  • Styr mig.

Låt din partner bestämma vad ni båda ska göra! Överagera dock inte. Du bör komma överens om ett "stopp"-ord som markerar slutet på spelet. Jag som är lite undergiven gillar ibland att bli ordinerad att göra vissa saker. Som att suga kuk till exempel.


  • Sex frågesport.

Ställ din partner några provocerande frågor. Om det inte finns något svar så får du poängen som ska bytas ut mot erotiska tjänster.  • Gissa Touch.

Ögonbind din partner och testa de taktila förnimmelserna. För det här spelet måste du förbereda en uppsättning av olika föremål. Som fjädrar, is, sidenscarfar, etc. Smek sakta din älskares kropp med var och en av föremålen, och hans (eller hennes) uppgift skulle vara att gissa vad det var.  • Rollspel.

Det är ett riktigt klassiskt spel. Att klä ut sig har alltid varit ett populärt inslag i erotiska fantasier. Cheerleaders, läkare, brandmän, poliser, sjuksköterskor, pirater, pigor... Listan är oändlig. Alla kan hitta rollen som man gillar och utföra den. Du kan antingen göra en kostym själv eller köpa en i en sexbutik.

105 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page