top of page

FÅ TILLBAKA SEXLUSTEN



Ett par som ligger och kramas innan de har sex

Få tillbaka sexlusten kanske känns svårt. Tillfredsställande och njutbart sex är viktigt för att hålla en kärleksrelation vid liv. Ändå slutar fler och fler par att ha intimitet på regelbunden basis eller till och med slutar helt. De heta sexuella mötena i ett nytt förhållande är outplånliga. Tänk tillbaka på det bästa sexet du någonsin haft med din nuvarande partner.. Och med tiden så avvecklas saker. Ganska snart, mellan dina stressiga jobb och sociala skyldigheter. Eller bråk om det där med pengar till exempel. Då blir det ett faktum. Och det är inte mycket - ditt sexliv är i princip dött. Det händer oss alla. Men varför? Och hur bryter vi oss ur det? På något sätt är det normalt att minska mängden sex med tiden, eftersom ingen kan hänga med i ett sexliv flera gånger om dagen. Studier har visat att de flesta par har sex en till två gånger i veckan, och när du åldras kommer antalet sannolikt att minska.


FÅ TILLBAKA SEXLUSTEN I DAGSLÄGET


En av de viktigaste orsakerna till skilsmässa är bristen på sex. Hur tråkigt det än är så växer människor isär och så småningom leder det till uppbrott och skilsmässa. Det är uppenbart att arbeta för mycket är också ett problem. Om du är på jobbet större delen av din tid, spenderar du inte för mycket tid med din partner. Att komma hem sent hjälper inte heller. Man blir trött och utmattad och det sista man tänker på är sex. Dessutom är stress på jobbet en annan viktig lustdödande faktor. Stress och ångest minskar i allmänhet humöret för sex och intimitet och det leder ofta till isolering och depression. Kroppsuppfattning spelar en stor roll i dagens samhälle. Jag tror att vi sätts under press att se bra ut, vara smala, ha den perfekta outfiten och frisyren och så vidare.


NÅGRA MÖJLIGA KNEP



Två sammanflätade händer vid sex

Den sista faktorn är den utökade användningen av mobiltelefoner. Vi kollar mejl, facebook, instagram och många andra sajter hela tiden. Deadlines måste uppfyllas, mejl måste besvaras nästan omedelbart. Så många av oss tar till och med med den lilla mobilen eller plattan i sängen. Det blir en riktig lustdödare. Låt oss nu se några möjliga knep för att få tillbaka sexlivet i ditt förhållande. Många par som har lett ett långvarigt förhållande blir uttråkade med varandra. De känner att de känner varandra för väl, därför finns det inget kvar att utforska. Kvinnor glömmer ofta sin femininitet efter att ha fött barn. De fokuserar för mycket på barnet och lämnar mannen ifred. Detta är ett stort misstag och kan verkligen avsluta ett förhållande. Gör vanliga datekvällar eller tänd ljus hemma. Spendera kvalitetstid tillsammans. Stäng av mobilen och jobba inte på en dag. Ge din partner full uppmärksamhet. Bada tillsammans eller gå på spahelg och mys mycket med varandra. Försök att använda leksaker i sängen. Lek med varandra och utforska nya knep i sängen. Det finns så många sätt att hålla elden igång. Om inget av ovanstående verkar fungera, då är mitt sista råd:att boka en sexig escort och återupptäck din sexualitet med henne!

100 visningar0 kommentarer
bottom of page